Parfumerie

Parfumerie

Pour Vous Parfumerie is uw lokale parfumerie  die al jaren een begrip is en waar u zich écht thuis voelt. In hartje centrum Heesch.

Bij Pour Vous geloven we in het voordeel van een persoonlijk karakter en daarom staan al onze beauty experts altijd voor u klaar met een persoonlijk advies. Onze deskundige adviseurs nemen graag de tijd voor u en helpen u met het vinden van producten die écht bij u passen. Hierbij bieden we u graag een kopje koffie, thee of cappuccino aan.

In onze winkel vindt u een breed aanbod aan parfum, verzorging, make-up, cadeau-artikelen en accessoires.  U vindt bij ons de nieuwste  producten en laatste trends.

Vanzelfsprekend ontvangt u als attentie bij uw aankoop bijpassende samples om uit te proberen.

Daarnaast vindt u in onze zaak een uitgebreid scala aan mogelijkheden op het gebied van schoonheidsverzorging zoals schoonheidssalons, een nagelstudio, browbar, permanente make-up, make-up studio en een waxbar.

Maak nu gebruik van onze bezorgservice!

Ontziet u het om naar de winkel te komen i.v.m. het coronavirus? Maak dan gebruik van onze bezorgservice! U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven via 0412-457086.

  • Wij bezorgen gratis vanaf € 35,00
  • Uiteraard ontvangt u bij uw bestelling ook samples
  • Wij zetten uw bestelling op uw klantenkaart
  • Inpakken is mogelijk

Met vriendelijke groet,

Team Pour Vous Heesch.

7
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close