Nieuws

Nieuws

Pour Vous Heesch heeft haar beauty faciliteiten vernieuwd! Op het gebied van COVID-19 en ook qua toegankelijkheid. Zo kunt u met een gerust hart plaatsnemen in onze schoonheidssalon, make-up studio, waxbar, nagelstudio en browbar.

Schoonheidssalon

In onze schoonheidssalon wordt altijd al zeer hygiënisch gewerkt. Alles wordt goed gereinigd in de cabine; zowel het interieur als het werkmateriaal en de gebruiksartikelen. In verband met het coronavirus hebben wij de hygiëne opgeschaald met mondkapjes en handschoenen en een beschermkap voor het gezicht. De beschermkap is flexibel en derhalve aan te passen aan diverse behandelingen. Het comfort tijdens de behandeling wordt hierdoor niet gehinderd.

Make-up studio

Make-up behandelingen worden eveneens door ons gedaan met handschoenen en met een speciale beschermkap in de zin van een spatscherm. De penselen die we gebruiken worden na ieder gebruik grondig gereinigd.

Nagelstudio

Alle behandelingen in onze nagelstudio worden eveneens uitgevoerd met handschoenen en tussen de klant en de specialiste in hangt een scherm. Het werkblad en al het werkmateriaal worden na ieder gebruik gedesinfecteerd.

Behandeling boeken?

Dat kan telefonisch: 0412-457086.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close